Produkty pro piláž na jihu (16)

Můj Sultan Marasli vanilková zmrzlina

Můj Sultan Marasli vanilková zmrzlina

Jedinečná chuť krémové vanilky tančí na patře s výjimečným receptem Hunkar Maraslim! Připravená v dokonalé harmonii přírodního salepu a čerstvého mléka, tato vanilková zmrzlina otevírá dveře k hostině chutí. Hunkar Maraslim vybírá to nejčerstvější mléko, které tvoří základ zmrzliny. Čisté a lahodné mléko je cítit v každém soustu. Elegantní dotek vanilky: Sladké a krémové tóny vanilky činí vanilkovou zmrzlinu Hunkar Maraslim nezapomenutelnou. Elegantní dotek vanilky pocítíte v každém soustu. Konzistence a rovnováha chuti s přírodním salepem: Zatímco rostlina salep dokončuje konzistenci a chuť zmrzliny, nabízí zdravou alternativu. Použití přírodního salepu Hunkar Maraslim činí zmrzlinu jedinečnou.
Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
těstoviny - špagety - lokty - kuskus

těstoviny - špagety - lokty - kuskus

Těstoviny z tvrdé pšenice, špičková kvalita, dostupné v různých formátech 250 g - 400 g - 500 g - 1 kg Původ: Turecko a Tunisko.
Žlutá hořčičná semena Alsasko

Žlutá hořčičná semena Alsasko

Tyto hořčičné semena dodají čerstvou a pikantní chuť dresinkům, omáčkám a bílému nebo červenému masu. Jejich jemná chuť piniových oříšků se také skvěle hodí ke všem pokrmům na bázi zeleniny.
Restaurace Maria Antonia Gourmet

Restaurace Maria Antonia Gourmet

Autentické chutě Venezuely v každém soustu. V "María Antonia Gourmet" vás zveme, abyste si užili to nejlepší z naší země s pokrmy plnými tradice a lásky. Každé sousto vás přenese domů, s chutěmi, které evokují naše kořeny. V "María Antonia Gourmet", vedeném Caem, vás nezveme jen k jídlu, ale k prožití autentického venezuelského zážitku. Nacházíme se v Molins de Rei, klidném koutě na okraji Barcelony, a přinesli jsme to nejlepší z naší země, abychom to s vámi sdíleli. Inspirováni recepty našich babiček, každý pokrm je plný tradice, lásky a chutí, které dělají Venezuelu tak zvláštním místem. S každým soustem se budete cítit jako doma. Objevte naše menu a zažijte jedinečný zážitek!
Hinojo a granel

Hinojo a granel

Hřebíček ve velkém od Lord Spices Group je aromatická a všestranná bylina, ideální pro přidání čerstvé chuti do vašich pokrmů. S tradicí přes sto let jsme lídry v produkci a distribuci hřebíčku ve velkém, nabízející personalizované služby na národní i mezinárodní úrovni. Náš hřebíček je pečlivě vybírán a balen v různých formátech, což zajišťuje jeho čerstvost a kvalitu. Bez GMO, náš hřebíček je bezpečná a lahodná volba pro vaše kulinářské výtvory.
JEČMEN /HORDEUM VULGARE/

JEČMEN /HORDEUM VULGARE/

Vlhkost – max. 14,5 % Cizí materiály – max. 3,0 % Hektolitr – min. 57 max. 64, základ – 62 Poškozená semena – max. 5,0 % (včetně teplem poškozených semen – max. 3,0 %) Zlomená semena – max. 5,0 % Obsah bílkovin – min. 10,0 % max. 12,5 %
Sklady na rýži - pro prevenci ztráty potravin a dosažení maximální potravinové bezpečnosti.

Sklady na rýži - pro prevenci ztráty potravin a dosažení maximální potravinové bezpečnosti.

Rýže je zásadní součástí globální stravy. Správné skladování vyžaduje čisté, suché a nepoškozené zrno. Klíčové faktory: -Humidita: Sklizeň při ≈ 25%. -Teplota: Ovlivňuje růst plísní a chemické změny. -Doba skladování: Méně je lépe; předchozí čištění snižuje rizika. -Obecný stav: Kontrola rozbitých semen a cizích částic. -Manipulace po sklizni zahrnuje příjem, čištění, sušení a skladování. Pro udržení kvality: -Příjem: Analyzujte vlhkost, teplotu a cizí částice. Kontrola hmyzu a systém odsávání. -Čištění: Integrovaný systém se separátorem magnetů, bubnovým sítem, předfiltrací, čističkou zrna a čekacími silosy. Ventilace a ventilátory jsou klíčové. -Sušení: Snižuje vlhkost. Zabraňuje vyblednutí a ztrátě klíčivosti. -Skladování: Oblíbené možnosti jsou kovové silosy, betonové silosy, haly a pytlové silosy.
Papriky v Olivovém Oleji a Česneku - Sklenice 314 ml

Papriky v Olivovém Oleji a Česneku - Sklenice 314 ml

Zavařeniny Guintrand Jako příloha na vaše pizzy, do vašich salátů, do vašich teplých nebo studených sendvičů. Můžete si je vychutnat jako aperitiv na kanapkách nebo jako přílohu k vašim grilovaným pokrmům. Ingredience Papriky (80 %), olivový olej (16 %), česnek (2 %), sůl, kyselina citrónová (E330).
Bílé nebo Žluté Hořčičné Semeno - Sinapis Alba

Bílé nebo Žluté Hořčičné Semeno - Sinapis Alba

Sortex-čištěno (čistota 99,9%) • Bez GMO (bez geneticky modifikovaných organismů) • Vlhkost méně než 8% • Obsah oleje méně než 3% • Prošlo důkladným testováním výkonného detektoru kovů • Balení v Big Bags nebo 25/50kg PP pytlích • Pouze ukrajinský původ • Splňuje požadavky kvality EU • ISO-22000 Postaráme se o všechny exportní formality a doručíme vaši objednávku až k vašim skladovým dveřím. Je to pro vás bez rizika! Pro nás je snadné uspořádat dodávku na základě DAP, tj. až k vašim skladovým dveřím. Dodávky kamionem z Ukrajiny do Evropy jsou rychlé a spolehlivé. Můžeme vám zaslat vzorky semen.
Semena koriandru - #koriandr _ #původ Ukrajina _

Semena koriandru - #koriandr _ #původ Ukrajina _

Původ Ukrajina Čistota 99% Balení v 25 _ 20 kg
Kopr na váhu

Kopr na váhu

Sypaný kopr od Lord Spices Group je aromatická a všestranná bylina, ideální pro přidání čerstvého chuťového nádechu do vašich pokrmů. S tradicí přes sto let jsme lídry v produkci a distribuci kopru ve velkém, nabízející personalizované služby na národní i mezinárodní úrovni. Náš kopr je pečlivě vybírán a balen v různých formátech, což zajišťuje jeho čerstvost a kvalitu. Bez GMO, náš kopr je bezpečná a chutná volba pro vaše kulinářské výtvory.
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Sklady na rýži - k prevenci ztrát potravin a tím k dosažení potravinové bezpečnosti

Sklady na rýži - k prevenci ztrát potravin a tím k dosažení potravinové bezpečnosti

Efektivní manipulace s rýží po sklizni zajišťuje potravinovou bezpečnost. Udržujte rýži čistou, suchou a nepoškozenou během skladování. Faktory, které je třeba zvážit: -Moistura: Cílem je ≈ 25 % při sklizni. -Teplota: Vysoké teploty podporují růst plísní a oxidaci. -Doba skladování: Čím kratší, tím lepší; před skladováním vyčistěte zrno. -Obecný stav: Zkontrolujte rozbité semena, nečistoty a další. Procesy po sklizni zahrnují příjem, čištění, sušení a skladování. Pro udržení kvality: -Příjem: Analyzujte teplo, vlhkost a nečistoty. Použijte opatření proti hmyzu a systém aspirace. -C čištění: Nainstalujte integrovaný systém s magnetickým separátorem, bubnovým sítem, předčištěním zrna, čističem zrna a bufferovými silosy. Ventilace a výfukové ventilátory jsou zásadní. -Sušení: Snižte vlhkost na bezpečné úrovně. Zabraňte zabarvení, ztrátě klíčivosti, čerstvosti a rozbití. -Skladování: Oblíbené možnosti jsou ocelové silosy, betonové silosy, sklady a pytlové silosy. Optimalizujte skladování správným řízením.
Pšenice /Triticum aestivum/

Pšenice /Triticum aestivum/

Vlhkost – max. 14,5 % Cizí materiály – max. 3,0 % Hektolitr – min. 70 max. 84, základ – 72 Poškozená semena – max. 6,0 % (včetně teplem poškozených semen – max. 2,0 % a zlomených semen – max. 4,0 %) Obsah bílkovin – min. 10,0 % max. 18,5 %